FIGS - presenteert Different Directions
Ruim 30 figuratieve kunstenaars bundelen hun krachten en exposeren onder de naam FIGS. Ze hebben één ding gemeen: hun opleiding aan De Wackers Academie voor figuratieve kunst in Amsterdam. Deze plek is hun fundament, hun metaforische vijgenboom. De grillige vertakkingen en paarsrode vijgen in de punten visualiseren de verschillende richtingen die ze zijn opgegaan, de mogelijkheden die ze hadden en de keuzes die ze hebben gemaakt. De vruchten hiervan presenteren ze in een groepsexpositie: Different Directions.

 

Te zien van woensdag 31 januari tot en met zondag 18 februari in KUNSTRUIM, Jodenbreestraat 25, Amsterdam.
De expositie wordt feestelijk geopend  op zaterdag 3 februari van 14.30-16h  door Luk van Driessche, voormalig directeur van de Wackers Academie.


De deelnemende kunstenaars zijn: Laura Blömer-Menke Bol-Manuel Boonzaaijer-Pauline van Buringen-Joyce van Caspel-Jonna Coolen-Arnout van der Heijden-Ramona Hielckert-Anna Khodorovich-Doreen Koning-Nina Matser-Prisca Oliemans-Noortje Peerdeman -Sharma Peterson-Anne de Planque -Mariska Rondaij-Laura Roukens -Margo Schoutsen-Anneke Tepper-Annet Terberg-Pompe-Christel Vandegehuchte-Philine van der Vegte-Michèle Viool -Johannah de Vries -Trudi Willenborg-Nynke van Zwol
 
Locatie: Kunstruim, Jodenbreestraat 25, Amsterdam
Openingstijden expositie: woensdag t/m zondag van 12h-18h
Feestelijke opening: zaterdag 3 februari 14.30h -16h


NAP -0,931 150x220cm
NAP -0,931 150x220cm