Schilderen op de Koemarkt

Fijn een dagje geschilderd op de Koemarkt in Purmerend, waar de veetentoonstelling werd gehouden. Wel spannend, om zo midden tussen de mensen te staan schilderen. Zeker als je doek alsmaar van de ezel waait en de poten van je ezel dan weer instorten. Maar het resultaat is leuk geworden. Het komt vanaf 17 september (tot 2 oktober) te hangen in het gemeentehuis van Purmerend, samen met de werken van andere deelnemende kunstenaars.

Philine van der Vegte aan het schilderen op de Koemarkt
Philine van der Vegte aan het schilderen op de Koemarkt
Hier hangen de schilderijen op het stadhuis, de mijne helemaal vooraan!
Hier hangen de schilderijen op het stadhuis, de mijne helemaal vooraan!
Boer met Texelaar schapen op de veekeuring
Boer met Texelaar schapen op de veekeuring